Woningontruiming Amsterdam

Bedrijfsontruiming

kantoor-ontruiming

Heeft u een bedrijfsruimte of kantoorpand en deze moet ontruimt worden? Heeft u uw bedrijf verkocht en het pand moet leeg opgeleverd worden? Is er faillissement aangevraagd? U wilt bijvoorbeeld het interieur van uw winkel moderniseren? Of u wilt verhuizen naar een nieuwe locatie? Of misschien wilt u alleen een magazijn, garage of een andere bedrijfsruimte leegruimen?

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kan Woningontruiming Amsterdam op een professionele manier de ontruiming verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en het uitvoeren van diverse herstelwerkzaamheden.

  • Wij ruimen uw oude winkelinventaris op.
  • Wij nemen alles mee wat is achtergebleven na een ontruiming of verhuizing.
  • Wij kunnen alles “strippen”, zoals lampen verwijderen, vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten, kabels en aangebrachte accessoires verwijderen. Ook reclameborden aan de gevel kunnen wij verwijderen, stickers van ramen verwijderen, et cetera.
  • Wij kunnen herstelwerkzaamheden verrichten, zoals gaten dichten in muren en plafonds.
  • Bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen en zodoende hergebruikt.
  • Overgebleven afval voeren op een milieuverantwoordelijke wijze af naar de gemeentelijke milieustraat.

Kijk voor meer informatie ook op kantoorleegmaken.nl.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 020 – 24 40 240.

Hergebruik via goede doelen


Spullen die u niet meer wenst maar nog goed bruikbaar zijn, worden geschonken aan goede doelen. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien. Ook kunnen wij de spullen naar een goed doel van uw keuze brengen.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Bij een ontruiming komt veel organisatie kijken. Het is daardoor een vaak tijdrovende en stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke en nette werkwijze hebben wij al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een woning of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij de gehele ruimte leegruimen – van zolder tot kelder – en dat wij alles schoon en netjes voor u opleveren. Geheel naar de eisen van de woningbouwvereniging, makelaar of verpleeghuis.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubelen of andere goederen van waarde in een woning of bedrijfspand over blijven waar u geen bestemming meer voor heeft. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

Herstelwerkzaamheden


Bij een ontruiming of verhuizing is het vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van vloerbedekking en behang, of het repareren van gaten in muren. Wij kunnen deze werkzaamheden tijdens de ontruiming vakkundig voor u uitvoeren.

× Stel een vraag via Whatsapp