Betalen met goederen of edelmetaal

Betalen met goederen of edelmetaal

Even krap bij kas? U heeft weinig geld ter beschikking maar u heeft wel sieraden van goud of zilver in de kast liggen of hoogwaardige meubelen die u kwijt wilt?

Geen probleem. Vanaf nu kunt u ons ook betalen met gouden of zilveren sieraden en/of hoogwaardige meubelen.

U krijgt van ons een marktconforme prijs voor uw edelmetaal; de dagwaarde die op dat moment geldt voor goud of zilver. De waarde van uw sieraad of meubelen verrekenen we met de kosten van de ontruiming of verhuizing. Alles volledig transparant, vooraf besproken en met factuur.

Zo kan het goed zijn dat wij de werkzaamheden gratis verrichten, of nog sterker: dat u zelfs geld van ons krijgt!

Sieraden van goud of zilver

Betalen in gouden of zilveren sieraden of andere voorwerpen, in goede staat of kapot, het kan bij Woningontruiming Amsterdam. Wij beschikken over geijkt meetapparatuur waarmee wij kunnen vaststellen of

  1. iets echt goud of zilver is, en
  2. wat precies het gehalte aan puur goud of zilver is.

Bij goud wordt het gehalte in ‘karaat’ aangegeven; de hoeveelheid puur goud dat er in een sieraad verwerkt zit. Zo is er 14, 18, 20, 22 en 24 karaat goud. Het precieze gehalte edelmetaal in een sieraad bepaald uiteraard de waarde. En soms speelt ook de kwaliteit van een sieraad mee; hoe mooi is het gemaakt?

Meubelen

Bezit u mooie meubelen waar u toch liever vanaf wilt? Om de kosten te verrekenen met meubelen moeten dit wel hoogwaardige meubelen zijn. Denk aan design vintage (jaren 50/60/70) of antiek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij precies bepalen wat de waarde van een meubel is. U hoeft niet met uw meubel te leuren bij verkopers; wij brengen de waarde in mindering op de prijs en nemen het meubel gratis mee.

Interesse in een gratis of goedkopere ontruiming of verhuizing? Bel: 020 – 24 40 240.