Amsterdamse woning laten ontruimen

Amsterdamse woning laten ontruimen

Een Amsterdamse woning in 1 dag ontruimen binnen 1 week terwijl u compleet ontzorgt wordt. Wij nemen alle werkzaamheden uithanden. Van inpakken, demonteren tot afvoeren van alle spullen uit een Amsterdamse woning.

Amsterdamse grachten woning leegruimen en bezemschoon opleveren?

Een woning in het centrum van Amsterdam is moeilijk bereikbaar en heeft vaak smalle trappenhuizen. Ook zijn de huizen klein gebouw en hebben ramen die helemaal open gemaakt kunnen worden. Deze woningen zijn meestal op de gracht in het centrum van Amsterdam. Omdat het op de gracht bevind moet er een parkeer straatontheffing worden aangevraagd om te laden en lossen voor de deur. Dit is een vereiste omdat veel vrachtauto`s horecazaken moet kunnen aanvullen. Dit gebeurt de hele dag door. Dus parkeren op de gracht zonder een ontheffing is vragen om problemen.

Een Amsterdse woning leegruimen met een verhuislift.

Wij zijn een bedrijf met een eigen verhuislift. Onze verhuislift kan ingezet worden in Amsterdam op de gracht in het centrum. Dit om de klus zo snel en makkelijk mogelijk te klaren. Ook arbo technisch is een verhuislift een vereisten. Onze verhuislft kan tot 8e etage hoog. Wij kunnen hiermee grote meubels zoals banken, tafel of kasten naar beneden halen.

Wij vragen voor u een straat ontheffing voor een ontruiming aan.

Een parkeerontheffing of straatafzetting kunnen wij bij de gemeente aanvragen. Wij zorgen voor alle administratieve handelingen en zorgen ervoor dat deze optijd binnen is. Op de gracht in Amsterdam is een vergunning vaak maar 4 uur geldig per dag. Dus dan moet er snel worden gewerkt om een woning binnen de 4 uur te ontruimen. Wij hebben ruime ervaring met het aanvragen van deze vergunningen. Een Amsterdamse woning kun je haast niet ontruimen of leegmaken zonder ontheffing.

Binnen 1 week in 1 dag uw Amsterdamse grachten woning leeg.

Wij kunnen uw woning ontruimen. Binnen 1 week kunnen wij alle werkzaamheden voor u uit handen nemen en uw woning leegmaken. Dit doen wij meestal binnen 1 werkdag.

Bent u nieuwsgierig of wilt u meer weten? Bel of mail ons: 06 – 38 31 80 14 of

 

Foto's

amsterdamse grachten woning leeg maken
amsterdamse grachten woning leeg maken
amsterdamse grachten woning leeg maken
amsterdamse grachten woning leeg maken
amsterdamse grachten woning leeg maken
amsterdamse grachten woning leeg maken

Terug