Bank laten ophalen door onze inboedel ophaaldienst

Bank laten ophalen door onze inboedel ophaaldienst

Niet alleen wanneer u een hele woning bezemschoon opgeleverd moet hebben kunnen wij u van dienst zijn. Ook wanneer u van interieur veranderd of uw bank is versleten kunnen wij u helpen. Tegen een vergoeding vanaf E150,00 komen wij met een bakwagen en twee sjouwers bij u langs. Wij zijn niet kieskeurig en nemen alles mee waar u vanaf moet.   Heeft u bijvoorbeeld een hoekbank op de 5e etage staan die weg moet, maar lukt het u niet zelf, dan kunt u ons bellen. Nog dezelfde week staan onze twee sjouwers bij u voor de deur. Indien de bank niet in de lift past voeren wij de bank zelfs via de trap af.

Ook voor andere meubelstukken kunt u contact met ons opnemen. Zoals uw kledingkast met schuifdeuren. Het enige wat u voor ons hoeft te doen is alle spullen uit de kast halen die u wilt behouden. Wij zorgen ervoor dat de kast keurig netjes gedemonteerd wordt en met zorg de woning uitgedragen wordt. Door onze jarenlange ervaring is dit in de meeste gevallen binnen een uur geregeld.

Het kan ook zijn dat u een nieuw bed geleverd krijgt. Het oude bed moet dan weg, maar u wilt niet een week op de bank hoeven te slapen. Wij komen in de ochtend op de dag dat uw nieuwe bed geleverd wordt. Ook uw bed zullen wij voor u demonteren en afvoeren inclusief matrassen.

Zoveel mogelijk van de spullen die wij bij u ophalen proberen wij weer een nieuw leven te geven. Dit doen wij door samen te werken met kringloopwinkels en weggeefstichtingen. Indien uw bank, kast, bed of ander item niet voor hergebruik mogelijk is brengen wij het naar de afvalverwerker. De kosten hiervoor zijn al in de prijs verwerkt. U zult dus achteraf geen verrassingen krijgen van extra kosten.

Foto's


Terug