Behang verwijderen bij het opleveren van een huurwoning

Behang verwijderen bij het opleveren van een huurwoning

Behang eraf halen en tips bij het  verwijderen:

U kunt een behangstoom machine huren bij een verhuurbedrijf. Dit maakt het behang week, warm en lost het lijm op. Hierdoor laat het behang los van de muur en is het zo te verwijderen met een plamuurmes. 

Behang verwijderen naar aanleiding van een huur woning bezemschoon opleveren. Wilt u behang van de muur af halen en glad egaal opleveren? Heeft de woningbouw of makelaar aangeven dat u alle behang moet verwijderen? Zit er meerdere lagen behang op en alles moet eraf? Wij kunnen dit voor u regelen!

Behang verwijderen en alle muren in de woning kaal opleveren.

Wij kunnen de muren glad opleveren. U moet alle behang verwijderen als er nicotine op zit. Of als de muren verschillende kleuren behang heeft. Soms kan ook behang ver reliëf of structuur niet worden geaccepteerd. Of er is een beschadiging op de muur en hierdoor is een stuk behang eraf. Dan moet deze muur of kamer vaak helemaal ontdaan worden van behang. Bij oplevering moeten dan de muren glad en kaal worden schoon gemaakt.

Wij gebruiken hier speciale stoommachines voor om het behang los te weken. Na het losweken kunnen wij het dan met de hand en plamuur mes los steken en zo de muur glad en behangvrij maken. Dit neemt erg veel tijd in beslag. Wij kunnen alle verschillende soorten behang voor u verwijderen. Ook achter radiatoren of moeilijke toegankelijke plekjes. Zelfs glasvliesbehang of stevig bouwbehang kunnen wij voor u verwijderen.

Na het verwijderen van behang ruimen wij ook alles netjes op en voeren alles af. Deze behang afval bezorgen wij bij een afvalverwerker om het milieuvriendelijk te laten vernietigen.

Wij bieden u hulp bij het verwijderen van behang en kunnen binnen enkele dagen bij u op de stoep staan en deze klus klaren! Wij zijn een professioneel bedrijf met goed opgeleid personeel en jarenlange ervaring. Hierdoor hebben wij betere technieken en handigheidjes ontwikkeld zodat het behang sneller en beter van de muur af gaat.

Bel of mail of en wij komen u graag helpen: 06 – 38 31 80 14 of email: .

 

Foto's

Behang verwijderen amsterdam
Behang verwijderen amsterdam

Terug