Grofvuil blijft op straat liggen na een wonijng ontruiming Amsterdam

Grofvuil blijft op straat liggen na een wonijng ontruiming Amsterdam

Een woning is verkocht en het leegruimen is begonnen! Waar laten we al die troep? Laten we de gemeente bellen en een afspraak maken is een logische gevolg. Echter na het maken van een ophaal afspraak met de gemeente zijn alle meubels en kleingoed aan de straat gezet. Dit is savonds voor ophaal datum  gebeurd. Echter in die nacht na het buitenzetten is door de buren en omwonende door de spullen gegraast en er zo veel  troep ontstaan. Hierdoor heeft de grofvuil ophaaldienst van de gemeente Amsterdam alle troep laten liggen. Erger nog.. milieupolitie is inmiddels ingeschakeld en schrijft bijna een bekeuring uit.

Gelukkig is er een deadine aafgegeven en moet het snel worden opgeruimd. Dus dan maar weer alles naar binnen tillen. Er is een bedrijf gevonden gelukkig dat snel kan komen en wel alles meeneemt. Ze kunnen morgen al langskomen. En ze komen dan ook met eigen mensen om het uit de woning te halen. Zo is het toch nog optijd opgeruimd zonder te laten escaleren.

Heeft u inboedel of meubels voor grofvuil? Hou er dan rekening mee dat grofvuil aan strenge criteriums moeten voldoen.

Zo moeten zaken vast worden gebonden,

Stukken mogen niet langer dan 1,5 m zijn.

Geen chemische spullen, geen verf en geen frituurvet.

Geen matrassen,

Geen tuinafval gemengt met grof huisvuil.

Ophalen van grofvuil is gratis en biedt een uitkomst voor mensen die even vlug 1 of 2 meubels wilt buiten zetten en het kwijt wilt. Hier moet men dan zelf voor sjouwers zorgen en vaak moet dit savonds na 22 uur of smorgens voor 8 uur al buiten staan. Dit moet dan ook op een aangegeven plek worden neergezet dat ze er goed bij kunnen.

Wie dit allemaal een gedoe vindt en opzoek is een simpelere oplossing is  bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden u snel hulp. Kunnen binnen 24 uur langs om uw spullen op te halen. Wij zorgen zelf voor til werk. Nemen rommel mee en bruikbare voor een goede doel.

Foto's

groofvuil opruimen amsterdam
groofvuil opruimen amsterdam
groofvuil opruimen amsterdam
groofvuil opruimen amsterdam

Terug