Hotel kamer leegmaken renoveren Amsterdam

Hotel kamer leegmaken renoveren Amsterdam

Hotel kamer leegmaken Amsterdam vanwege renovatie of aanschaf nieuwe meubilair.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het opruimen en leegmaken van hotel kamers in Amsterdam. Wij kunnen de kamers leegmaken en bezemschoon opleveren. Ook losse meubels opruimen na aanschaf nieuwe is mogelijk. Zoals enkel bedden op laten halen vanwege vervanging partij met nieuwe bedden.

Wij zijn een professioneel bedrijf dat uw meubels kan ophalen of complete hotel kamer kan ontruimen in Amsterdam.

In Amsterdam en omsteken zijn wij actief met het ophalen van meubilair. En soms ook gehele hotel kamers vanwege een renovatie. Of het nu gaat om 1 item zoals een bed of bureau of fauteuil of een complete hotelkamer inrichting. Vaak wanneer hotel kamers worden verhuurd gaat er na verloop van tijd wel meubilair kapot of  beschadigd er wel iets. Ook worden de kamers na verloop van jaren verhuur afgeschreven. Na plus/min 25 jaar worden hotel kamers gerenoveerd. Echter om de 2 tot 5 jaar worden de meubels al eerder vervangen. Het vervangen van meubels komt vaak bij hotels voor. Wij zijn het bedrijf dat u hierbij ontlast.

Hoeveel kost hotel kamers leegmaken in Amsterdam?

Dit hangt af van een aantal factoren af. Maar globaal hanteren wij een kosten plaatje van 300 tot 500 EUR per kamer om meubels af te voeren. Ook hebben hotelkamers nog een restwaarde aan meubilair dit kan in mindering genomen worden. Factoren voor een ontruimingsprijs:

  • Hoeveel meubels moeten er worden opgeruimd worden
  • Welke etage staat het?
  • Past het in de lift?
  • Moet er worden gedemonteerd? Zoals kledingkasten..?
  • Is het zwaar beschadigd of nog redelijk bruikbaar?
  • Gaat het om grotere aantallen of enkele stuks?

Hotel kamer kaal bezemschoon maken.

Wij kunnen uw hotelkamer kaal en bezemschoon strippen. Dan halen we het tapijt eruit, verwijderen lampen, halen uw gordijnen, vitrage en railzen van het plafond. Dit demonteren wij netjes. Bij te verwijderen van tapijt nemen wij ook alle lijmresten van de vloer met onze vloermachines. Zo worden de vloeren echt kaal en schoon opgeleverd voor de stoffeerder. Dit kaal en bezemschoon opleveren is vaak nodig vanwege renovatie.

Wij ( kamer leegmaken Amsterdam ) hebben hier jarenlange ervaring in en kunnen u dit uit handen nemen!

 

Foto's

Hotel kamer leegmaken bezemschoon amsterdam
Hotel kamer leegmaken bezemschoon amsterdam
Hotel kamer leegmaken bezemschoon amsterdam
Hotel kamer leegmaken bezemschoon amsterdam
Hotel kamer leegmaken bezemschoon amsterdam
Hotel kamer leegmaken bezemschoon amsterdam

Terug