Huis bezemschoon opleveren Haarlem

Huis bezemschoon opleveren Haarlem

Huis bezemschoon opleveren in Haarlem naar aanleiding van een verhuizing naar verpleegtehuis.

Vaak na lichamelijke klachten, valpartijen, en niet zelfstandig om in ouderlijke huis kunnen verblijven kan besloten worden te verhuizen naar een verpleegtehuis. Het ouderlijke huis moet dan de huur opgezegd worden. In Haarlem wordt bij een huurwoning opzegging direct een opleveringsafspraak gemaakt en voor inspectie zal dan eerst plaats vinden.

Bezemschoon opleveren van een huis in Haarlem volgens woningbouw binnen gestelde termijn van 30 dagen.

Wanneer u de huur opzegt en aangeeft dat u vertrekt moet u het huis opleveren conform eisen woningbouw. Vaak wordt dan vereist dat de woning in ouderlijke staat wordt opgeleverd. Dit houd in dat alle vertrekken moet worden leeg geruimd, stoffering wordt verwijderd en schoon moet worden opgeleverd. Heeft u een tuin dan wordt van u vaak vereist dat deze wordt terug gesnoeid, bomen ingekort, takken van heg worden geknipt en tegels onkruid schoon worden opgeleverd. Heeft u een berging, zolder of schuur dan eist men bij oplevering een kale bezemschone oplevering hiervan.

Goede doel steunen met bruikbare meubels in Haarlem.

Vaak tijdens een ontruiming worden nog bruikbare spullen geschonken aan een goed doel. Zonde is om alles zomaar af te storten. En het milieu wordt hierdoor minder belast. Wij schenken met name kleingoed zoals: boeken, potten-pannen, kleding, tafels stoelen banken, electronica, gereedschap,enz..

huurwoning bezemschoon opleveren haarlem

huurwoning bezemschoon opleveren haarlem

 

Foto's

huurwoning bezemschoon opleveren haarlem
huurwoning bezemschoon opleveren haarlem

Terug