Huis ontruimen Amsterdam

Huis ontruimen Amsterdam

Een huis ontruimen in Amsterdam ongeveer 2 weken geleden in opdracht van nabestaande. Na overlijden kregen de 2 broers en 1 zus een bericht dat hun dierbare was komen te overlijden en het huis moest snel daarna leeg na opzeggen van de huur. Dit betrof een 3 kamer huis in het centrum van Amsterdam. Lastig parkeren, drukke straat en direct moest er een vergunning geregeld worden voor een aanstaande ontruiming.

Wat is de term 3 kamer woning bijvoorbeeld?

Om een grote inschatting te verkrijgen naar de grote en omvang van een woning wordt dit vaak omschreven in de categorie hoeveelheid kamers van een woning het gaat. Elke woning heeft kamers, badkamer, toiletruimte, keuken, berging inpandig soms, enz. Wij kijken dan naar de kamers die echt als een kamer gebruikt kan worden. Dus geen hal of keuken of wc ruimte. Het gaat dan WEL om slaapkamers en de woonkamer.

Voorbeelden:

STEL: een woning in een flat op 4 hoog heeft 3 slaapkamers en 1 woonkamer plus hal plus keuken en inpandige berging: dan is dit een 4 kamer woning !

STEL: een eengezinswoning begane grond met 1 woonkamer, keuken, en 1e verdieping 4 slaapkamers, zolder en tuin plus garage : 5 kamer woning !

Vergunning aanvragen bij gemeente Amsterdam voor een straatontheffing.

Ook regelen wij voor onze klanten het aanvragen van de juiste vergunning. Een vergunning om een huis te ontruimen in Amsterdam Centrum. Keizersgracht, Leidse gracht, Prinsengracht, Brouwersgracht zijn bijvoorbeeld allemaal smalle straten op de grachten van Amsterdam dat parkeren voor een pand om te ontruimen onmogelijk is. Niet alleen zijn de straten smal er komt ook heel veel ( horeca vrachtauto`s ) door de smalle grachten. Dus wanneer je parkeert op de stoep dan kun je direct de vrachtauto na 10 min weer verplaatsen omdat er iemand niet door kan rijden. Een straat afzetten en hiervoor een vergunning aanvragen is de beste keuze. Prijzig is het wel ( ca 230 EUR… ) maar dan ben je van alle stress en problemen af. Soms heb je een parkeer ontheffing nodig en soms een complete straat ontzetting.

Huis ontruimen Amsterdam vraagt al deze benodigde vergunningen aan. Wilt u onze hulp ook gebruiken? Bel of mail ons: 06 – 38 31 80 14 OF .

Foto's

Woningontruiming Haarlem
Woningontruiming Haarlem
Woningontruiming diemen
Woningontruiming diemen
Huis ontruimen Amsterdam
Huis ontruimen Amsterdam
Woning ontruiming Almere
Woning ontruiming Almere

Terug