Inboedel Opkopen tijdens woningontruiming in Amsterdam

Inboedel Opkopen tijdens woningontruiming in Amsterdam

Is uw inboedel nog geld waard? Heeft u inkoopwaardige meubels? Misschien wel een leuke partij electrische gereedschap van A  merk.

Tijdens het opstellen van een offerte voor een woningontruiming in AMSTERDAM wordt ook gekeken naar mogelijk inkoop naast de kosten die nodig zijn om een pand of woning te ontruimen.

Door onze dagelijkse werkzaamheden en jarenlange ervaring weten wij wat er in de markt afspeelt en proberen zo dooor middel van vraag en aanbod een interessante inkoop prijs voor uw meubels te bieden. Van deze inspanningen en opgebrachte verdiensten gaat  dan een deel naar de kosten van de ontruiming. Zo wordt de rekening voor het ontruimen een stuk lager.

Bij waardevolle spullen moet u denken aan: verzamelaarsobjecten, schilderijen, kunst, antiek of designmeubels, boeken, zilverwerk, sieraden en curiosa. Het  liefst kopen wij partijen op en of grotere hoeveelheiden van  iets.

Huisraad, witgoed, gangbare meubels en kleding worden vanwege beperkte waarde juist  dan weer geschonken aan een goed doel. Wanneer wij de ontruiming voor u verzorgen, dan zorgen we er voor dat deze spullen op de juiste plek terecht komen zodat u er een ander blij mee maakt. Wij noemen dit duurzaam leven !

Veel spullen tijdens een ontruiming kopen we niet omdat de waarde gewoon te laag is maar we kunnen het dan nog wel hergebruiken. Wij zorgen ervoor dat deze spullen voor u vervoerd worden naar een maatschappelijke instelling. Dit zit allemaal  in de ontruimingsprijs inbegrepen. Wij doen dit al 13 jaar dag in dag uit en hebben hierdoor al zoveel mensen gelukkig gemakt namens onze klanten.

Wij nemen al deze zorgen over stuenen goede doel en regelen van een ontruiming uit handen. Ook kunnen wij uw woning bezemschoon opleveren in Amsterdam volgens de eisen van een verhuurder of makelaar.

 


Terug