Verhuizing naar kleinere woning

Verhuizing naar kleinere woning

Verhuizen Senioren hulp en woning leegmaken in Amsterdam.

Onze klant van vandaag is een oude man op leeftijd ( 60 jaar ) die zijn eengezinswoning verruild voor een tweekamer appartement. Nu de kinderen het huis uit zijn en zijn partner overleden is wordt het huis te groot voor hem. Een senioren woning met gelijkvloers en bredere kozijnen ( rolstoel vriendelijk ). Ook speciale laminaat zonder drempels en beugels in de badkamer en toilet om goed vast te houden.

Verhuizing en senioren hulp bij ontruiming.

Een verhuizing is geen alledaagse klus. Er komt veel bij kijken. Het begint met administratie en eindigt in een woning bezemschoon opleveren. Vooral dat laatste doen wij dagelijks voor onze klanten. Een woning leegmaken van A tot Z na een verhuizing.

Soms ook een combinatie van een verhuizing met nadien woningontruiming en leegmaken bezemschoon opleveren.

Dit bezemschoon opleveren moet volgens opleveringseisen voldoen. Vaak wordt er een voorinspectie gehouden om alle zaken vooraf goed te bespreken en schriftelijk vast te leggen. Dit noemen wij “voorschouw “. Wat vaak wordt gesteeld bij een voorschouw is dat de gehele woning leeg en inboedel moet worden verwijderd. Stoffering zoals vloerbedekking verwijderd. Lampen eraf, raamdecoratie verwijderen en bijvoorbeeld kleine herstelwerkzaamheden zoals verwijderen scheidingsmuur.

Complete senioren verhuizing in Amsterdam.

Wilt u in 1 dag verhuizen en de zelfde dag nog uw woning leeg laten maken? Leeghalen, opruimen en bezemschoon opleveren kan in combinatie met een verhuizing in 1 dag binnen 1 a 2 weken worden uitgevoerd. Snel, goed geregeld en ontzorgt door een bedrijf waar u geen omkijken naar hebt. Zelfs een voorinspectie kunnen wij voor u uit handen nemen. U hoeft dus maar 1 dag vrij te nemen en richten op uw nieuwe woning of senioren ruimte inrichten.

Verhuislift inzetten.

Wij hebben een verhuislift om het verhuizen en ontruimen makkelijker te maken. Deze kan tot 10 etage. Hierdoor kunnen wij sneller, veiliger en makkelijker werken tijdens een verhuizing en ontruiming in Amsterdam.

 


Terug