Verzorgingstehuis leegmaken

Verzorgingstehuis leegmaken

Verzorgingstehuis op korte termijn leegmaken in Amsterdam? Is uw dierbare overleden en moet nu binnen aantal dagen de verzorgingstehuis kamer woning leeg worden gemaakt? Wij kunnen snel uw kamer ontruimen. Leegmaken van een verzorgingstehuis na overlijden moet vaak snel gebeuren. Een 1 kamer woning heeft vaak een opzeg termijn van 3 tot 5 dagen. Dit betekent dat u de deze kamer dus snel moet ontruimen.

Waarom moet een kamer woning van een verzorgingstehuis zo snel leeg opgeleverd worden?

Veel oudere senioren zijn vaak ingeschreven bij een verzorgingstehuis in een woonplaats in de buurt. Deze hebben zich vaak al geruime tijd geschreven. Helaas is er overal weinig plek vrij. Omdat vergrijzing overal om ons heen plaats vind zijn er dus ook veel mensen op leeftijd die vanwege leeftijd moeten verhuizen naar een verpleegtehuis. Echter als er meer vraag dan aanbod is krijg je een aanmelding beleid. Dit betekent in het kort: wanneer 1 bewoner vertrekt mag er 1 bewoner intrekken. Maar nu is het vaak zo dat er ons wel 3 bewoners staan te wachten gemiddeld op een kamer verpleegtehuis. Daarom is vaak afgesproken dat wij huur beëindiging de woning binnen 5 dagen moet worden opgeleverd.

Hoe leeg moet een verpleeg tehuis kamer worden opgeleverd?

Een kamer woning moet bij oplevering binnen 5 dagen leeg worden opgeleverd. Maar hoe leeg is dit? Nou heel simpel gezegd: alles van persoonlijke items moeten weg. Maar stoffering is van het huis en soms ook een koelkast, magnetron of Hoog-Laag ziekenhuisbed. Ook een val elektronische beveiliging is van het huis en moet blijven. Soms ook medicijnen dat weer terug kan naar het huis.

Wat kost een kamer leegmaken?

Gemiddeld kost het leegmaken van een 1 kamer woning ca 500 a 600 EUR inclusief btw. Dit is alles inbegrepen zoals manuren, transport, afvaltarief en milieukosten, voorrijkosten, inpakken en demontage, steunen goede doel, enz.

Wilt u een afspraak maken? Wij kunnen vaak binnen 1 a 2 werkdagen uw kamer leegmaken. Zo bent u snel van deze stress en zorgen af. Bel of mail ons: of 06 – 38 31 80 14.

Foto's

Verzorgingste huis leeghalen na overlijden in Amsterdam
Verzorgingste huis leeghalen na overlijden in Amsterdam
Huis leeghalen na overlijden
Huis leeghalen na overlijden

Terug