Vloerbedekking verwijderen Amsterdam

Vloerbedekking verwijderen Amsterdam

Vloerbedekking verwijderen dat gelijmd ligt op een betonnen vloer en deze verwijderen tijdens een woning ontruiming in Amsterdam.

Wij kunnen elke type vloerbedekking verwijderen. Voor elke type vloerbedekking hebben wij aangepaste gereedschappen. Omdat niet elke vloerbedekking het zelfde gelijmd ligt en ook niet de zelfde ondergrond heeft moet er verschillende toepassingen op worden losgelaten.

Vloerbedekking dat onze machines kunnen verwijderen:

  • Tapijt gelijmd,
  • Vinyl gelijmd vaak op betonnen onder vloer,
  • Pakket, laminaat of PC vloer verwijderen,
  • Tapijt tegels soms gelijmd meestal niet,
  • Kurk vloer ligt altijd gelijmd en kunnen wij verwijderen,
  • Zeil gelijmd op betonnen vloer kunnen wij van de vloer verwijderen,

Een vloerbedekking verwijderen vanwege huur opzeggen?

U heeft een huurwoning en deze wordt opgezegd. Dan dient u bij oplevering aan de verhuurder of woningbouw de woning bezemschoon te worden opgeleverd. Dit opleveren betekent ook dat de vloeren glad en vrij van vloerbedekking inclusief lijmresten moet zijn. Het verwijderen van een gelijmde vloer kan meestal tegen vallen omdat er verschillende type lijm worden gebruikt. Hierin zijn er ook gradaties lijmsterkte waardoor het niet zo eenvoudig is om een gelijmde vloer te verwijderen.

Kurk vloer verwijderen:

Een houten kurk vloer uit de jaren 70 was in die tijd een luxe. Een houten kurk vloer geeft warmte, karakter en typische jaren 70 uitstraling. Sterker nog: er zijn mensen die er toen ook wanden / muren mee versierden. Dit kom je nu  niet meer tegen. Vandaag de dag is het juist een drama om het te verwijderen. Kurk is namelijk vaak gelijmd en zit dan muur vast op betonnen vloer. Een kurk vloer moet er dan ook vaak met de hand eruit gehaald worden. Hiervoor hebben wij speciale handgereedschappen.

Asbest vloeren: -) KIJK UIT…

Even opletten bij het verwijderen van vloerzeil of tegels uit de jaren `50…tot `90. Hierin werd soms vanwege goedkope materiaal gekozen voor asbesthoudende materialen verwerkt in zeil, vinyl of tegels en kit onder tegels. Hierdoor kunt u tegenwoordig bij het uitruimen tegen aanlopen met verwijderen van vloerbedekking. Wees daarom voorzichtig met verwijderen van dit soort vloeren. Laat dit altijd controleren. Een verhuurder is dit ook vaak verplicht. Is het asbest dan moet u niet aankomen en zal de eigenaar van het pand dit moeten laten verwijderen. Deze kosten worden niet op u verhaald maar op de overheid. Deze willen huizen asbestvrij en hebben hiervoor gekozen de financiële kosten op zich te nemen.


Terug