Woning ontruimen Amstelveen

Woning ontruimen Amstelveen

Een woning leegmaken ontruimen in Amstelveen binnen 1 week in 1 dag? Ja dat is zeker mogelijk. Heeft u een huur of koopwoning dan maken wij deze bezemschoon.

Een huurwoning bezemschoon opleveren en alles naar goed doel brengen is wat wij dagelijks voor onze klanten doen. Van een 1 kamer woning tot eensgezinswoning tot een appartement of flat. Voor ons is niets te gek.

Zelfs behang verwijderen, keukenblok demonteren en afvoeren, kelder of zolderruimte leegmaken is mogelijk tijdens een woning ontruimen in Amstelveen.

Kelder of garage vol met troep en u wilt er vanaf?

Staat deze voor vol met onbruikbare meubels.. Of staat er dozen met kleingoed dat jaren niet is aangeraakt? Dan wordt het tijd dat er wordt opgeruimd. Woning ontruimen Amstelveen maakt een verdeling hiervan wat is bruikbaar en wat niet. Zo ruimen wij elke ruimte pand, kelderbox of garage pand op.

Ook doen wij kleine opknapwerkzaamheden zoals schilderen, tuin snoeien en voorzet worden verwijderen bij een bezemschoon oplevering.

Steunen van een goede doel meet al  uw bruikbare kleine spullen.

Dagelijks tijdens het ontruimen van een woning in Amstelveen  sorteren wij de bruikbare leuke spullen voor een goed doel. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te werk te gaan. Elke ontruiming biedt ons weer nieuwe spullen vooor de stichting. Ook hier in Nederland heerst nog veel armoede. Veel kinderen hebben amper speelgoed, moeders hebben een slechte wasmachine  die steeds uitvalt, vader heeft een computer  dat vaak  uitvalt. Voor school moeten de kinderen ook thuis met een laptop werken alleen is er geen geld? DAN zorgen wij voor al deze spullen  die wij tijdens een ontruiming binnen krijgen. Eerst worden de spullen nagekeken en schoongemaakt. Nadien wordt het aan een stichting mee gegeven die er mensen blij mee kunt maken. En vooral  jonge gezinnen die het echt moeilijk hebben in deze  zware tijden.

 

Foto's

Bruikbare bed naar goede doel via woning ontruimen amstelveenac
Bruikbare bed naar goede doel via woning ontruimen amstelveenac
kleine spullen voor goede doel namens woningontruiming amstelveen
kleine spullen voor goede doel namens woningontruiming amstelveen

Terug