Woningontruiming Keizersgracht

Woningontruiming Keizersgracht

Onlangs een woning leeg en verkoop klaar opgeleverd op de Keizersgracht te Amsterdam. Onze klant heeft deze woning 3 jaar geleden gekocht. Na 2 jaar te hebben gewoont in deze woning vanwege werk van Engeland naar Nederland gekomen. En laatste jaar nog de woning te hebben verhuurd is dan toch besloten de woning te verkopen. Na paar maanden in de verkoop is er een koper gevonden. alleen de koper wilt de woning leeg overnemen. Dus alle losse niet nagel-vaste-meubels moet worden verwijderd en afgevoerd. Het leegmaken van de woning hebben wij in 1 dag uitgevoerd in 2 weken tijd. Het aanvragen van een vergunning was een vereiste.

In het Centrum een woning ontruimen met straatontheffing.

Een woningontruiming in het centrum van amsterdam is niet zonder straatontheffing mogelijk. Een straat ontheffing moet administratief worden aangevraagd bij de gemeente Amsterdam. Deze aanvraag verwerken duurt gemiddeld 7 werkdagen. Ook zittten hier kosten aan verbonden. Er is tevens een gemeentehulp voor ontregelen en afzetten straat mogelijk.

Tijdsslot ontheffing centrum Amsterdam.

Een nadeel van een ontheffing is dat er een maximale tijdstot van maximaal 4 uur per dag aan vast zit. Een straat mag dus maar max 4 uur worden ontregeld of gestremd. In de 4 uur dat wordt opgegeven moet het werk worden uitgevoerd. Nadien moet de weg weer vrij zijn en het verkeer er nogmaal door geen kunnen rijden.

Ontruimen van een woning in 4 uur is mogelijk.

Wij ontruimen woningen met onze verhuislift en verhuisautos met team ervaren ontruimers vaak in 4 uur als dit nodig is. Wij zorgen dan eerst voor de nodige voorbereidingen. Zullen alles demonteren en pak-klaar zetten. Hierna kan het de woning uit worden gesjouwd. Ook het bruikbare wordt van niet-bruikbare gesorteerd. Een ontruiming is vanaf 1000 EUR incl btw, stortkosten, milieutoeslagen, manuren, vrachtauto en opstarttarief.

Een woning verkoop klaar maken of verhuur bezemschoon opleveren? Vraag onze prijs indicatie of extra info.

Foto's

Woningontruiming Keizersgracht Amsterdam
Woningontruiming Keizersgracht Amsterdam

Terug