Woningontruiming na overlijden Amsterdam

Woningontruiming na overlijden Amsterdam

Woningontruiming na overlijden in Amsterdam kan voor u geregeld en verzorgd worden. Wij bieden u een totaaloplossing bij een woningontruiming na overlijden in Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Badhoevedorp, Zandvoort, Amstelveen, Diemen en Weesp. Wij regelen een ontruiming na overlijden of  verhuizing voor mensen die snel en professioneel hulp zoeken bij het leegmaken van een woning.

Na overlijden een woning of appartement leegruimen in opdracht van de nabestaande.

Nabestaande hebben veel te regelen na een overlijden. Het regelen van zaken als huur opzeggen, telefoon abo stoppen en andere abo opzeggen zoals kranten, stopzetten van contracten zoals energie of verzekeringen, verkopen van een auto, en deur aan deur bladen. Hier hebben de nabestaande hun handen al vol aan.

Ook persoonlijke spullen uitzoeken zoals foto albums, camera en hardechijven, bankafschriften en dergelijk behoort tot deze werkzaamheden die nabestaanden moeten doen voor een woningontruiming na overlijden.

Wilt u een woning voor een nabestaande laten ontruimen vanwege een overlijden of een verhuizing naar een senioren woning bel of mail ons. Wij staan elke dag voor u telefonisch klaar met hulp en ervaring waar nodig. Advies en raad is gratis! Daar zijn we voor!

Woningontruiming bij overlijden binnen 1 a 2 weken in 1 dag.

Wij kunnen uw woning of appartement leegruimen conform eisen verhuurder of makelaar binnen 1 a 2 weken. Deze ontruiming na overlijden kan in 1 dag. Dit wordt uitgevoerd door een ervaren team van ontruimers. Wij komen graag eerst langs voor een offerte. Deze offerte is gratis vrijblijvend en geeft u duidelijke inzichten over de kosten en uitvoering. Na akkoord bevonden offerte zullen wij deze opdracht inplannen en binnen 2 weken worden uitgevoerd. Wij hebben geen wachttijden en werken hele jaar door. Ook in de vakantie periodes. Zo kunt u het hele jaar door rekenen op een bedrijf dat voor u klaar staat en alles optijd regelt en afmaakt.

Zullen wij ook bij u langskomen voor een offerte?

 

 

Foto's

woningontruiming na overlijden Amsterdam
woningontruiming na overlijden Amsterdam
Woningontruiming bij overlijden Amsterdam
Woningontruiming bij overlijden Amsterdam
Woningontruiming bij overlijden Amsterdam
Woningontruiming bij overlijden Amsterdam

Terug