Woningontruiming Rijsenhout

Woningontruiming Rijsenhout

Woningontruiming in Rijsenhout. Een begane grond senioren woning. Ook wel 55+ woning genoemd vanwege rolstoel en rollator vriendelijkheid en senioren aanpassingen in het huis. Een senioren woning is altijd een huurwoning. En deze huur kan je opzeggen met een opzeg termijn van 30 dagen. Nadien moet deze seniorenkamer leeg en bezemschoon opgeleverd worden.

Een huurwoning ontruimen in een verzorgingstehuis of 55+ appartement.

Een ouderen woning wordt vaak ontruimd naar aanleiding van een overlijden. Het is in veel gevallen de laatste stadium in iemands leven. Een aangepaste woning speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder. Dit betreft vaak gelijkvloers met senioren aanpassingen zoals: verhoogde wc bril, optrekbeugels en handgrepen in de douche en toilet ruimte. Ook zijn de vloeren van 1 niveau zodat er geen trappen in de woning aanwezig zijn. Omdat ouderen vaak slecht ter been zijn is er ook vaak een lift aanwezig.

Het bezemschoon leegmaken van een 55+ woning of appartement.

Met een 55+ woning leegmaken en bezemschoon opleveren wordt vaak standaart bedoelt zo leeg en kaal casco opleveren. Vloerbedekking moet verwijderd worden tot en met lijmresten van de vloeren. Ook lampen verwijderen inclusief plaatsen kroontjes, Raamdecoratie zoals gordijnen en vitrage verwijderen inclusief schroeven met pluggen verwijderen. Soms schoonmaak ( nat afnemen van keukenkastjes, douche em wc ruimte, vensterbanken afnemen, zamen zemen.

Verhuizen en ontruimen van senioren:

Woningontruiming Amsterdam helpt u ook bij het verhuizen tijdens een ontruiming. Eerst brengen wij dan de meubels en spullen voor een ontruiming naar een nieuwe bestemming. Nadien wordt het ouderlijke woning leeg geruimd.

Berging of kelderbox leegmaken van een 55+ senioren woning.

Een kelderbox of berging leegmaken van een 55+ woning bij bezemschone oplevering is mogelijk. Wij maken deze berging of kelderbox leeg en ruimen alles netjes op. Vegen het netjes aan en zorgen voor een kale oplevering hiervan.

Hoe snel kunnen wij een 55+ woning met kelderbox leegmaken en bezemschoon opleveren?

Wij kunnen een woningontruiming binnen 1 a 2 weken uitruimen en bezemschoon opleveren. Deze ontruiming doen wij in 1 a 2 dagen. Wij zorgen dat u ontstrest en ontzorgd wordt. Hiervoor hebben wij een team van ontruimers klaar staan die dagelijks ontruimingen snel en professioneel kunnen uitvoeren. Wilt u een woning laten ontruimen? Bel  020 – 24 40 240

Foto's

Woningontruiming Rijsenhout
Woningontruiming Rijsenhout
Woningontruiming Rijsenhout
Woningontruiming Rijsenhout
Woningontruiming Rijsenhout
Woningontruiming Rijsenhout
Woningontruiming Rijsenhout
Woningontruiming Rijsenhout

Terug