Huis leeghalen na overlijden

Huis leeghalen na overlijden

Huis leeghalen na overlijden of verhuizing conform eisen makelaar of verhuurder.

Een huis leeghalen is een tijdrovende stressvolle klus dat helaas niet in een paar dagen is gerealiseerd. . Wij nemen met een huis leeghalen alle zorgen uit handen en ontzorgen u graag tijdens het uit handen nemen van zware sjouw- en tilwerkzaamheden na verhuizing of overlijden van uw naaste. Hierdoor krijgt u meer tijd over om zaken te regelen zoals administratie, huur opzeggen, boedel verdeling, enz.

Huizen leeghalen door heel Nederland en vooral in Amsterdam en omstreken. Zo hebben wij een breed aanbod aan ontruimings- en opruimwerkzaamheden. Bekijk daarom ook eens onze website om al onze diensten te bekijken.

Huis leeghalen na overlijden

Huis leeghalen na overlijden

Huis leeghalen en goede doel steunen.

Dagelijks tijdens leegruimen en opruimen van een huis steunen wij een goed doel. Dit doen wij met bruikbare spullen uit een huis. Kleine snuisterijen en meubels dat nog bruikbaar is worden dus vanaf het huis tijdens de ontruimingswerkzaamheden gesorteerd. Dit sorteren doen wij dagelijks met eigen inpakkratten. Deze kratten worden gerouleerd en opnieuw gebruikt voor elke woning.  Hierdoor werken wij duurzaam en milieuvriendelijk.

Gratis vrijblijvende offerte voor een huis leeghalen in Amsterdam.

Bent u ook benieuwd naar de kosten van het ontruimen van een huis? Wilt u dat er iemand van ons even langs komt om alles te bekijken? Het werk opnemen en zo een duidelijke overzichtelijke gratis vrijblijvende offerte via email ontvangen na ons bezoek. Hierdoor heeft u nooit verrassingen en is er geen onduidelijkheden met betrekking tot het ontruimen en leegmaken van uw woning in Amsterdam. Deze bezoek voor een offerte duurt gemiddeld 30 min en kan vaak binnen 1 werkdag. Wij zijn zeer flexibel met inplannen.

Snel uw huis leeghalen na overlijden.

Een huis leeghalen is natuurlijk een tijdrovende klus. Maar omdat wij 13 jaar bestaan en dit werk dagelijks uitvoeren hebben wij een systeem en goed opgeleid personeel. Hierdoor kunnen wij een huis binnen 1 dag ontruimen. Het leegmaken van een huis kan ook in 2 dagen plaats vinden. Dan kunnen we eerste dag alle goede bruikbare spullen voor hergebruik aan goede doel er voorzichtig uit halen. De tweede dag is dan voor het ontruimen en bezemschoon opleveren.

Wij komen graag als ontruimers bij u langs voor het snel leegruimen van uw huis. Voor onze werkzaamheden geven wij ook een zekerheid dat u altijd tevreden bent. U betaalt pas bij tevreden resultaat.

Verzorgingste huis leeghalen na overlijden in Amsterdam

Verzorgingstehuis leeghalen na overlijden in Amsterdam

 • Met spoed binnen 1 a 2 werkdagen uw woning leegmaken?
 • Wij komen gratis vrijblijvend eerst een offerte bezoek doen.
 • Steunen goede doel tijdens het leegruimen,
 • Wij houden een totaalprijs aan zonder verrassingen en zonder voorrijkosten.
 • Zorgen voor opgeruimd huis.
 • Ontzorgen u van A tot Z bij het uitruimen van een huis.

Kosten voor het leeghalen van een huis na overlijden in Amsterdam?

Wij hanteren geen vaste prijzen. Elke woning heeft een andere aanpak nodig en daarom een andere prijs. Een prijs wordt vaak berekend aan de hand van de volgende factoren:

 • Hoeveel kamers heeft de woning?
 • Welke etage gaat het over?
 • Huur of koop huis vanwege de oplevering met of zonder stoffering?
 • Vergunning nodig voor parkeren van de deur?
 • Verhuislift nodig?
 •  Opslag en kleine verhuizingen bieden wij ook aan.
Huis leeghalen na overlijden

Balkon leeghalen na overlijden