Woningontruiming Almere

Woningontruiming Almere

Moet u een woning, verpleeghuiskamer of bedrijfsruimte ontruimen in Almere en omgeving? Weet u niet waar u moet beginnen? U heeft het druk met uw werk, kinderen en andere zaken? Woningontruiming Almere biedt de totaaloplossing voor het leegmaken, opruimen en bezemschoon opleveren van de woning.

Woningontruiming Almere voert alle werkzaamheden ( ontruimen, leegmaken,bezemschoon ) altijd uit conform de wensen en eisen van de verhuurder, woningbouwvereniging, verpleeghuis of makelaar. Van het leegmaken van een koopwoning tot het bezemschoon casco kaal opleveren van een huurwoning conform eisen woningbouw of verhuurder. Dit doen wij binnen gestelde termijn met garantie dat het tiptop in orde is bij oplevering. Binnen een week kunnen wij een woning leeg en veegschoon voor u opleveren.

Woningontruiming Almere doet ook aan Inkoop.

Woning ontruiming Almere

Woning ontruiming Almere

Verder doen wij aan inkoop van meubelen en andere spullen tijdens een woning leegruimen in Almere en omstreken. Dan moet u denken aan Design meubels, partij of grotere verzamelingen, gekke schilderij, goud en zilver ( ook sieraden ), gereedschap mits van kwaliteit en vintage meubels uit de jaren 50…70.. Deze inkoop prijs kunnen wij verrekenen met de ontruiming. In sommige gevallen geven wij dus ook geld toe!

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 020 – 24 40 240.
Of vul het online formulier in.

Ons team van is in het bijzonder gespecialiseerd in het leegmaken van woningen en woonruimtes van ouderen, overleden personen en hulpbehoevenden. Wij bieden deze hulp aan voor de partners en de erfgenames. En willen ons graag onderscheiden door onze professionele, persoonlijke en discrete aanpak in deze situaties.

Woningontruiming Almere steunt een goede doel.

Heeft u bruikbare spullen waar u vanaf wilt? Of heeft u nieuwe meubelen en huisraad gekocht? En wilt u de oude spullen wegdoen? Woningontruiming Almere weet er altijd raad mee.

Inboedel en huisraad met enige waarde nemen wij graag van u over. Alle andere nog bruikbare spullen schenken wij onder meer aan de Weg Geef Stichting en de Voedselbank. De spullen krijgen op deze manier een tweede leven. Wanneer u kiest voor Woningontruiming Almere steun u dus ook een goede doel!

Totaalpakket bij Woning0ntruiming Almere.

Onze totaalpakket bestaat onder andere uit:

 • Het leegmaken van woningen, kamers, appartementen en bedrijfsruimtes.
 • Het leegmaken van zolders, kelders en tuin(huisjes).
 • Herstelwerkzaamheden zoals het dichtmaken van gaten in muren.
 • Verwijderen behang en muren glad opleveren vanwege nicotine aanslag bijv.
 • Schilder- en schoonmaakwerk.
 • Verhuizing naar de nieuwe locatie.
 • Verwijderen van vloerbedekking zoals zeil, tapijt en laminaat. Inclusief lijmresten.
 • Tijdelijk opslag van goederen.
 • Het monteren en demonteren van apparaten, systeemplafonds en tussenschotten.
 • Alle afval en eventueel puin opruimen.
 • Inzetten van eigen verhuislift tot de 8e verdieping.
 • Inkoop van bruikbare inboedel en andere spullen.

Woningontruiming Almere werkt flexibel en goedkoop!

Doordat wij al lang in het vak zitten hebben wij veel ervaring opgedaan. Daarom kunnen wij zeer efficiënt en flexibel werken. Dit merkt u in de prijs. Wanneer u verschillende offertes aanvraagt zult u merken dat Woningontruiming Almere altijd (één van) de goedkoopste is.

Bel ons voor het maken van een afspraak of voor een gratis offerte op 020 – 24 40 240.