Woningontruiming Amstelveen

Woningontruiming Amstelveen

Woningontruiming Amstelveen regelt het leegmaken, opruimen, schoonmaken en veegschoon opleveren van uw woonhuis, seniorenwoning, of bedrijfsruimte. U kunt bij Woningontruiming Amstelveen terecht voor alle soorten ontruimingen en verhuizingen. Omdat geen één situatie hetzelfde is, is het goed om te weten dat Woningontruiming Amstelveen de jarenlange ervaring heeft om goed in te schatten wat er bij het leegmaken en inboedel ophalen van een woning komt kijken.

Wij maken ruimtes leeg en en leveren bezemschoon op, geheel naar de wensen en eisen van de verhuurder, woningbouwvereniging of makelaar. Binnen een paar dagen kan uw koophuis  of huurwoning kaal en schoon opgeleverd worden. Het kan bijvoorbeeld dat u vóór een bepaalde tijd de ruimte leeg moet opleveren in verband met huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij onze planning aanpassen, zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten.

Woningontruiming Amstelveen

Woningontruiming Amstelveen

Als het moet kan Woningontruiming Amstelveen zelfs ontruimen binnen één dag. Zie onze spoeddienst.

U wilt weten wat een ontruiming gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 020 – 24 40 240.
Of vul het online formulier in.

Woningontruiming Amstelveen berekent één prijs en géén kosten achteraf.

Advies en begeleiding bij Woningontruiming Amstelveen.

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt, zodat we samen weten waar we aan toe zijn en u er verder niet om hoeft te kijken.

Schroom niet om Woningontruiming Amstelveen te bellen, appen of mailen met uw vraag. Wij geven u graag antwoord of komen bij u langs om samen te kijken wat mogelijk is.
Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten leeg maken, kunnen wij van dienst zijn. Wij houden u dan op de hoogte van de stand van zaken. Tegenwoordig kan dit zelfs met videobellen. Zo kunt u gerust zijn dat alles volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Verhuislift tijdens woning leegmaken in Amstelveen.

Wij kunnen tijdens het ontruimen en verhuizen onze verhuislift inzetten. Deze verhuislift gaat tot de 10e etage en vergemakkelijkt de klus en voorkomt schade aan uw inboedel. Tevens kunnen wij deze lift ook verhuren om bijvoorbeeld een bank naar boven te tillen. Heel handig als u geen lift heeft in uw flat.

Combinatie woningontruiming en verhuizen in Amstelveen.

Wij doen naast een woningen leegmaken ook verhuizingen en bieden dus een combinatie aan van beiden, inclusief afvoeren van goederen en afval. Zo kunt u in één dag uw verhuizing geregeld hebben. Alle overgebleven meubels zonder nieuwe bestemming ruimen wij netjes op en schenken aan een goed doel. Wanneer er dus nog spullen overblijven zoals afval of kapotte meubels, dan ruimen wij alles netjes en verantwoord op. Elke woning leveren wij standaard netjes, kaal en bezemschoon op. De volgende bewoner kan zo intrekken.

Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende offerte: 020 – 24 40 240.