Woningontruiming Amsterdam

Woningontruiming

Woningontruiming

Zoekt u een bedrijf om uw woning te ontruimen vanwege een verhuizing, overlijden of emigratie? Zoek niet verder want Woningontruiming Amsterdam maakt uw woning snel en netjes leeg. Ook voor bedrijfsruimtes, kamers, bejaardentehuizen en verpleeghuizen.

Een woningontruiming is een zware en vaak onderschatte klus waar de meeste mensen wel hulp bij kunnen gebruiken. Hoe ga ik dat sjouwen aanpakken? Welke spullen houden we en welke zijn overbodig geworden? Waar laat ik die (grote) spullen die moeten worden weggegooid?

Totaalpakket

Woningontruiming Amsterdam biedt u een totaalpakket voor het ontruimen van uw woning:

  • Wij leveren de woning helemaal leeg en bezemschoon op, geheel naar de eisen van woningbouwvereniging, verpleeghuis, verhuurder of verkoopmakelaar.
  • Wilt u spullen kwijt dan kunt u bij ons terecht voor inkoop van goederen. In enkele gevallen is dan het zelfs mogelijk om de ontruiming gratis te doen!
  • Overbodige maar nog bruikbare spullen brengen wij naar een goed doel voor hergebruik.
  • Overgebleven afval voeren wij op een milieuverantwoordelijke wijze af.
  • Wij kunnen allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals gelijmde vloerbedekking verwijderen of gaten dichten in muren en plafonds.
  • Tevens kunnen wij schoonmaakwerkzaamheden verrichten, zoals een keuken ontvetten of een badkamer ontkalken.
  • Wij kunnen onze eigen verhuislift inzetten met een bereik tot 10 verdiepingen hoog.
  • Wij kunnen zorgen voor (tijdelijke) opslag van uw spullen.

Wanneer u een afspraak met ons maakt kunnen wij binnen een week, desgewenst zelfs binnen één dag, uw huis leegmaken. Voor een goede inschatting van de kosten komen wij graag eerst langs, zie werkwijze.

Woningontruiming Amsterdam staat al vele jaren bekend als snel, netjes, vakkundig en betrouwbaar. U kunt dus op ons rekenen!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 020 – 24 40 240.

Hergebruik via goede doelen


Spullen die u niet meer wenst maar nog goed bruikbaar zijn, worden geschonken aan goede doelen. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien. Ook kunnen wij de spullen naar een goed doel van uw keuze brengen.

Milieubewust afvoeren afval


Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Werkwijze


Bij een ontruiming komt veel organisatie kijken. Het is daardoor een vaak tijdrovende en stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke en nette werkwijze hebben wij al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon


Een woning of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij de gehele ruimte leegruimen – van zolder tot kelder – en dat wij alles schoon en netjes voor u opleveren. Geheel naar de eisen van de woningbouwvereniging, makelaar of verpleeghuis.

Inkoop meubels en goederen


Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubelen of andere goederen van waarde in een woning of bedrijfspand over blijven waar u geen bestemming meer voor heeft. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

Herstelwerkzaamheden


Bij een ontruiming of verhuizing is het vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van vloerbedekking en behang, of het repareren van gaten in muren. Wij kunnen deze werkzaamheden tijdens de ontruiming vakkundig voor u uitvoeren.

× Stel een vraag via Whatsapp