Woningontruiming Amsterdam Bel voor een vrijblijvende offerte:
020 - 24 402 40

Woningontruiming

Uw huis ontruimen vanwege  overlijden, verhuizing of emigratie? Woningontruiming Amsterdam maakt uw huis snel en netjes leeg.

Het leeghalen van een huis is vaak tijdrovende en stressvolle bezigheid. Welke spullen houden we en welke zijn overbodig? Waar laat ik die (grote) spullen die moeten worden weggegooid? Hoe ga ik dat sjouwen aanpakken?

Totaalpakket

Woningontruiming is een zware klus waar de meeste mensen wel hulp bij kunnen gebruiken. Woningontruiming Amsterdam biedt u een totaalpakket voor het ontruimen van uw woning:

  • Wij leveren de woning helemaal leeg en bezemschoon op, geheel naar de eisen van woningbouwvereniging, verhuurder of makelaar.
  • Wij doen aan inkoop van goederen tijdens het leegruimen van uw huur- of koopwoning. In enkele gevallen is dan het zelfs mogelijk om de ontruiming gratis te doen!
  • Bruikbare meubelen brengen wij naar een goed doel voor hergebruik.
  • Overgebleven afval voeren we op een milieuverantwoordelijke wijze af.
  • Wij kunnen allerhande herstelwerkzaamheden verrichten, zoals gelijmde vloerbedekking verwijderen of gaten dichten in muren en plafonds.
  • Tevens kunnen wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zoals een keuken ontvetten of een badkamer ontkalken.

Wanneer u een afspraak met ons maakt kunnen wij binnen een week, desgewenst zelfs binnen één dag, uw huis leegmaken. Voor een goede inschatting van de kosten komen wij graag eerst langs, zie werkwijze.

Woningontruiming Amsterdam staat al sinds 1994 bekend als snel, netjes, vakkundig en betrouwbaar. U kunt dus op ons rekenen!

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 020 - 24 402 40.


Werkwijze

Een ontruiming is een tijdrovende, maar vooral ook zeer stressvolle bezigheid. Door onze persoonlijke werkwijze hebben wij sinds 1994 al vele tevreden klanten kunnen helpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Bezemschoon

Een woning of bedrijfsruimte bezemschoon opleveren wil zeggen dat wij de gehele ruimte leegruimen, van zolder tot kelder, en dat wij alles schoon en netjes voor u opleveren. Geheel conform de eisen van de woningbouwvereniging of makelaar.

Inkoop meubels en goederen

Tijdens een woningontruiming komt het regelmatig voor dat er nog meubels of andere goederen met waarde in een woning of bedrijfspand aanwezig zijn. Deze goederen kunnen wij van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde.

Herstelwerkzaamheden

Het is bij een ontruiming vrijwel altijd nodig om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan verwijderen van vloerbedekking, of het repareren van gaten in muren en vloeren. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Milieubewust afvoeren afval

Het op de juiste wijze afvoeren van alle soorten afval is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat uw spullen op een milieuverantwoordelijke wijze wordt afgevoerd. De spullen worden gescheiden aangeboden aan de gemeentelijke vuilstortplaats.

Hergebruik via goede doelen

Bruikbare spullen worden geschonken aan goede doelen zoals de Weg-Geef-Winkels. Deze stichting geeft de spullen gratis aan mensen die het hard nodig hebben. Zo krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt het milieu ontzien.