Woningontruiming Diemen

Woningontruiming Diemen

Woningontruiming Diemen voor het razendsnel en bezemschoon opleveren van uw huur- of koopwoning in Diemen en omgeving. Ook voor kamers en bedrijfsruimtes. Bel voor een gratis offerte: 020 – 24 40 240.

Woningontruiming Diemen is goedkoop, snel en efficiënt. Wij ontruimen al vanaf 150 euro. Doordat wij al zo lang in het vak zitten hebben wij veel ervaring opgedaan en kunnen wij zeer efficiënt en flexibel werken. Dit merkt u in de prijs. Wanneer u verschillende offertes aanvraagt zult u merken dat wij altijd (één van) de voordeligste zijn.

U wilt weten wat een ontruiming of verhuizing gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 020 – 24 40 240.
Of vul het online formulier in.

Snel en goedkoop leegmaken, opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning, kamer of flat.

Wij kunnen meestal binnen enkele dagen uw woning snel en netjes leeg maken en bezemschoon opleveren volgens de eisen van de verhuurder, woningbouwvereniging of makelaar. Ons ervaren team pakt desgewenst alle inboedel en andere spullen netjes in, en binnen één dag is uw woning leeg en bezemschoon. Een andere huurder of koper kan zo de woning in!

Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit het volgende:

  • Leegmaken en veegschoon opleveren van uw woning, kamer, flat of bedrijfsruimte.
  • Schoonmaakwerkzaamheden.
  • Kleine reparaties en onderhoudswerk.
  • Het verwijderen van vloerbedekking en elektrische installaties.
  • Veilig vervoer van meubels en andere huisraad.
  • Advies en hulp bij tuinonderhoud.
  • Inkoop meubelen en andere bruikbare goederen.
  • Het veilig in- en uitpakken van inboedel en andere spullen.
  • Taxatie van meubilair en verzamelingen.
  • Opslagruimte voor uw spullen.

Overname en goede doelen

Heeft u meubilair of ander spullen van waarde die u niet meer gebruikt en waar u eigenlijk vanaf wilt? Wij nemen het graag van u over voor een reële prijs.

Spullen die u niet meer hoeft en die weinig waarde hebben brengen wij naar liefdadigheidsinstellingen. Uw spullen krijgen zo een tweede leven en mindervermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u kiest voor Woningontruiming Diemen.

Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af naar de gemeentelijke vuilstortplaats of milieupark.

Senioren verhuizen

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze trouwste klanten. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woonklaar maken van een nieuw onderkomen.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuist Woningontruiming Diemen u in 2 dagen. Maar we hebben ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen één dag kunnen wij uw woning leeghalen en kaal en bezemschoon opleveren.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel 020 – 24 40 240.